Powered By Blogger

dimecres, 12 de desembre del 2012

Llibreria del COAC






La llibretera Anna Maria Badia gestionant el fons


La sala d'exposicions abans de ser reconvertida en llibreria

La llibreria del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya (COAC) esta ubicada al subsòl del mateix edifici del Col·legi. Va ser un projecte de l'arquitecte Xavier Busquets, finalitzat el 1962. Cal destacar el gran fris esgrafiat sobre formigó que envolta les tres façanes, va ser dissenyat per Picasso. Es troba situada al centre històric de Barcelona, gairebé davant la Catedral. 

La llibreria és una de les seccions de la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell. Va ser fundada el 1977 amb la voluntat de ser la  llibreria de referència per a tots els seus associats. És oberta a tot el  públic.

Els llibres estan ordenats per matèries; arquitectura, urbanisme, interiorisme, construcció, art i disseny. També hi ha una selecció de narrativa. El  fons conté uns 10.000 títols. Disposa d'un nombre important de revistes especialitzades nacionals i estrangeres. Comparteix l'espai amb una botiga d'objectes de disseny i una papereria tècnica.

Anna Maria Badia és la responsable de la llibreria. Aquest maig del 2013 ha finalitzat amb èxit el postgrau  Escola de Llibreria de la Universitat de Barcelona.






























21/06/13 Actualització
El que havia estat la sala d'exposicions del COAC recentment s'ha reconvertit en llibreria i botiga. En aquest magnífic espai s'hi poden trobar joies, mobiliari d'autor, complements de vestir i altres objectes dissenyats i produïts a Barcelona o Catalunya. A la secció de llibres hi han guies temàtiques de Barcelona i una selecció de monografies d'arquitectes catalans. Destaca  el sòl, esta pavimentat per un immens vinil amb una foto aèria  de la ciutat.

Cooperativa Jordi Capell - Plaça Nova, 5 - 08002 Barcelona




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada