Powered By Blogger

dissabte, 4 de maig del 2013

Speaking Corner a La Parada

Interior Bacallaneria Ros, establiment col·laborador de l'Speaking Corner, al davant La Parada


Raquel Villa i Xènia Bagué, fundadores de La Parada

Anunciant l'Speaking Corner del dia

El públic i les protagonistes


Lita Bosch, fotògrafa i Estel Solé, poeta i actriu
Paula Bonet, artista gràfica

Algunes lectures

Signant els llibres

Un moment de descans

























Raquel i Xènia tanquen la presentació














Com cada dissabte al migdia La Parada de llibres i fotos del mercat de Gràcia  presenta una nova edició de l'Speaking Corner. Un esdeveniment en el qual diferents creadors son convidats a mostrar i explicar els seus darrers treballs. Tot fent el vermut i enmig de carrets de compra i gent trafegada l'espectacle és garantit. Les artistes invitades d'avui són la Paula Bonet, la Lita Bosch i l'Estel Solé.

La Paula i l'Estel ho fan amb el llibre de poesia Si uneixes tots els punts, text d'Estel i il·lustracions de la Paula, un volum curosament escrit i editat, el publica Galerada, una editorial de Cabrera de Mar. La Lita i l'Estel (Estel repeteix) mostren Materia fugaz (Photopoetry) interessant fotollibre autoeditat per elles mateixes.

Speaking Corner és una proposta  innovadora. No tinc noticia de cap altre presentació que és faci al peu de carrer, enmig dels vianants i del brogit del mercat. Aprofitar la complicitat d'altres parades, la Bacallaneria Ros, és una bona manera de formar part del dia a dia del mercat. La Raquel i la Xènia l'han encertat, segurament ens esperen molts Speaking Corner més.

10/12/2014 - Malauradament m'arriba la notícia que el proper 31/01/2015 La Parada plega. Des d'aquest blog les felicito per la feina feta, i espero i desitjo que l'èxit les acompanyi en els nous projectes que tenen a punt.



www.La Parada
www.Paula Bonet
www.Lita Bosch
www.Estel Solé
www.Galerada
Bacallaneria Ros



Algunes fotos més...








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada